50è Aniversari
1998

Comencem la ressenya de la nova temporada, 1998. I la comencem amb un missatge que ens adreça el nostre alcalde, Manuel Royes, qui ens diu:

Una vegada més tinc l'oportunitat de trobar-me amb tots i totes vosaltres per mitjà d'aquestes línies que m'oferiu al vostre butlletí, en aquesta ocasió amb motiu de l'inici d'una nova temporada que desitjo que estigui plena d'èxits esportius i organitzatius per a la Penya degana de Terrassa.

Són moltes les vegades que us he encoratjat a seguir endavant amb la valuosa empenta que protagonitzeu en pro de l'esport de la bicicleta i en la promoció dels valors més positius que conté l'esport. Permeteu-me, dons, que una vegada més us demani que continueu endavant amb aquesta empresa que tant fermament heu desenvolupat durant més de cinquanta anys a la nostra ciutat i que us desitgi que la nova temporada 1998 sigui tan afortunada com ho va ser la passada i que aquelles fites que us heu proposat per al nou any siguin assolides.

La programació de la nova temporada comença amb la celebració de l'Assemblea General de Socis, convocada per al dissabte, dia 14 de febrer, la qual es desenvolupà amb l'acostumada assistència d'una cinquantena d'associats, els quals van intervenir en les deliberacions de l'ordre del dia.

Es va aprovar la lectura de l'acta anterior; l'estat de comptes el nou pressupost; i el programa esportiu de la temporada. Cal esmentar que la despesa de la passada temporada havia estat de 6.835.055 pessetes i que es va produir un dèficit de 175.805 pessetes.

L'endemà, dia 15 de febrer, es celebrà l'acte de presentació de l'equip de competició i quadre tècnic per a aquesta temporada. Com ja és tradicional, es porta a terme en el transcurs de l'esmorzar al restaurant La Bòbila, al qual va assistir l'alcalde, Manuel Royes, que va posar el jersei a un dels corredors i ens va adreçar unes paraules, acte seguit ho va fer el regidor d'Esports de l'Ajuntament, Paco Plaza.

L'equip el formaren dotze corredors de la categoria júnior. Set de segon any, que van ser: Xavier Líndez, Josep Mª Pou, Oscar Vadillo, Albert Pont, Ivan López, Raül Moral i Pau Camon; i, cinc de primer any, que van ser: Jordi Grau, Toni Romero, Ivan Burgos, Pau Figueres i Eduard Estañol.

També es va presentar un reduït equip per al ciclisme adaptat, esportistes amb alguna deficiència física, la direcció del qual s'encomanà al directiu de la Penya, Carles Castellón. El van formar tres corredors de la categoria LC1: van ser en Emili Gutiérrez, Enric Blanch i Jordi Julià.

Abans de ressenyar l'activitat esportiva de la Penya Nicky's-PuntPla, referida a les competicions oficials, afanyem-nos a posar en relleu que va ser una temporada excepcional. Veiem-ho!

ORGANITZACIONS: Pujada a l'Obac, Campionat de Terrassa per a júniors i Campionat de Catalunya de Ciclisme Adaptat - disminuïts físics -.

COMPETICIONS: Més endavant esmentarem les actuacions del ciclisme adaptat, del cicloturisme, dels muntanyencs i de participacions ciutadanes diverses, però, per damunt de tot, ens sentim orgullosos de la brillant actuació de l'equip júnior, circumstància que ens fa retornar als anys cinquanta, a un període en que vàrem tenir un equip que batejàrem com a llegendari , perquè guanyava totes les competicions en què participava.

A aquesta superació hi va contribuir en gran mesura el corredor Xavier Líndez el qual es va proclamar guanyador del " rànking" nacional (Copa Espanya) de la Federació Espanyola de Ciclisme, títol aconseguit en lluita amb 509 corredors classificats, i la Penya Nicky's-PuntPla guanyà en la classificació per equips de club, en competència amb 109 equips classificats.

XAVIER LÍNDEZ
Júnior 2n any

1r Copa Espanya
1r Trofeu Patronat d'Esports
1r I Trofeu Festes de Primavera
2n Festes del Roser
2n G.P Ajunt. Hospitalet de l'Infant
4t XVII G.P de Pasqua
5è Cpnat de Catalunya de fons en carretera
5è Campionat de Cataluny a CRI
1r P.M I Trofeu Ciutat de Tarragona
1r P.M Trofeu Festes de Primavera
1r P.M G.P Ajunt. Hospitalet de l'Infant
1r P.M G.P Paradís
1r M.V Trofeu Festes de PrimaveraJORDI GRAU
Júnior 1r any

Campió de Catalunya Pista (persec. individ.)
1r jun 1r any - Cpnat de Catalunya de fons
1r XXII Pujada a l'Obac
1r jun 1r any - XII Memorial Blas Través
2n XVII G.P de Pasqua
1r de 1r any - G.P Aj. Hospitalet de l'Infant
2n Open de Pista (velocitat)
3r XII Memorial Blas Través
3r Open Pista (puntuació open) 4t Festes del Roser
3r jun 1r any - Campionat Catalunya CRI
1r jun 1r any - XVII G.P de PasquaALBERT PONT
Júnior 2n any

1r XVII G.P de Pasqua
1r XLIII Trofeu Mossèn Borràs
1r G.P Ajuntament Hospitalet de l'Infant
2n Cpnat de Catalunya de Fons en Carretera
2n XII Memorial Josep Bueso
4t Campionat Catalunya CRIIVAN LÓPEZ
Júnior 2n any

3r I Trofeu Festes de Primavera

4t XII Memorial Blas Través

4t XII Memorial Josep Bueso
1r P.M Memorial Josep Bueso
PAU FIGUERES

Júnior 1r any

1r jun 1r any XII Memorial Josep Bueso
2n I Gran Premi Ibercaja Girona
3r jun 1r any Campionat Catalunya de Fons
1r P.M I Gran Premi Ibercaja Girona


TONI ROMERO
Júnior 1r any


1r jun 1r any Campionat Catalunya CRI
2n jun 1r any Campionat Catalunya de fons
5è Trofeu Festes de Primavera


IVAN BURGOS
Júnior 1r any

5è 46 Trofeu Armengol
1r P.M XII Memorial Blas Través
1r M.V XLIII Trofeu Mossèn BorràsRAÜL MORAL
Júnior 2n any

4t I Trofeu Ciutat de Tarragona
4t I Trofeu Festes de Primavera
5è Festes del RoserJOSEP Mª POU - 2n 46 Trofeu Armengol
EDUARD ESTANOL - 2n jun 1r any Campionat Catalunya CRI
OSCAR VADILLO - 5è XII Memorial Josep Bueso
PAU CAMON - Va col·laborar en les victòries de l'equip amb excel·lent puntuació.

Hem donat el detall més rellevant de l'actuació individual de cada corredor i, abans de passar a fer-ho en la classificació per equips de club, cal ressaltar la contribució del director i l'equip tècnic que els va dirigir i ajudar.

CLASSIFICACIÓ PER EQUIPS

1rs XXII Pujada a l'Obac
1rs I Trofeu Ciutat de Tarragon
1rs XII Memorial Blas Través
1rs XII Memorial Josep Bueso
1rs 46 Trofeu Armengol
1rs I Trofeu Festes de Primavera
1rs Trofeu Patr. Munic. d'Esports
1rs G.P Ajunt. Hospit. de l'Infant
1rs XVII G.P de Pasqua
2ns XLIII Trofeu Mossèn Borràs
1rs Festes del Roser
2ns I G.P Ibercaja Girona

El dia 6 de juliol, amb motiu de la festa Major de Terrassa 1998, va tenir lloc el Campionat de Terrassa i, puix que la penya en aquesta temporada ha conjuntat un equip de la categoria de ciclisme adaptat - disminuïts físics - hi afegeix a la matinal ciclista el Campionat de Catalunya d'aquesta especialitat.

Enric Blanch i Jordi Julià foren els guanyadors.
Enric Blanch, 1r i Campió - Medalla d'Or
Jordi Julià 3r - Medalla de Bronze
.

Fins aquí hem arribat, qualsevol dia continuarem relatant la nostra història